• A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Πιέστε "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

 • Οδηγός χρήσης.
 • Ανοίξτε/κλείστε τις πληροφορίες. (8/8)

  • Πλήκτρα συντόμευσης:
  • h Αρχική
  • e Heremco
  • p Οι άνθρωποί μας
  • s Εταιρική υπευθυνότητα
  • v Αξίες
  • m Φάρμακα
  • o OTC
  • f Φαρμακοεπαγρύπνηση
  • c Επικοινωνία
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment (new window)

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή “0”.
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  op

  Medical News

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες, τους φαρμακοποιούς και τους επαγγελματίες υγείας ότι τα φαρμακευτικά σκευάσματα VALSART/HEREMCO  και CO-VALSART/HEREMCO κυκλοφορούν ξανά μετά την άρση της προληπτικής ανάκλησης απο τον ΕΟΦ. Παραθέτουμε το σχετικό σύνδεσμο:

  http://www.eof.gr/c/document_library/get_file?uuid=45b01925-7ee1-4656-9224-4af65c10ac49&groupId=12225

  Ο ΕΟΦ διενήργησε έρευνα σε πιστοποιημένα εργαστήρια της Γερμανίας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του Eυρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και τα νέα αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και ελέγχου. Τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν υφίσταται-ούτε υπήρχε πριν-πρόβλημα παρουσίας NDMA/ NDEA στο τελικό προϊόν και στη δραστική πρώτη ύλη βαλσαρτάνης που χρησιμοποίηθηκε. H καθαρότητα της βαλσαρτάνης είναι πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον Ελληνικό (ΕΟΦ), τον Ευρωπαικό (ΕΜΑ) και τον Αμερικανικό (FDA) Οργανισμό Φαρμάκων.

  Tα φαρμακευτικά σκευάσματα VALSART/HEREMCO και CO-VALSART/HEREMCO ήταν και είναι όχι μονο αποτελεσματικά, αλλά και απόλυτα ασφαλή για τους Έλληνες ασθενείς. Η ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται από τους κανόνες Καλών Πρακτικών Παρασκευής (GMP) που ακολουθούνται πιστά και από τον ποιοτικό έλεγχο που διενεργείται.

  Συνεπώς, τα προϊόντα με τα οποία προμηθεύουμε την αγορά διασφαλίζουν τη Δημόσια Υγεία, γεγονός που χαρακτηρίζει την αποστολή της εταιρείας μας κατά την πολύχρονη παρουσία της.

  94

   

  Η Heremco Pharmaceuticals συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τις ενέργειες του 2ου Συνέδρίου Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: “Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή” που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής στη Λάρισα, 30/11-02/12.

  siloffgyn laboratory3

  Μελέτη Περίπτωσης του SILOffGyn ως Εναλλακτική Θεραπευτική Επιλογή στα Κονδυλώματα του Κόλπου

   

  H επιστημονική  ομάδα του τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας, του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» , η οποία αποτελείται από τους ιατρούς Ψωμιάδου Β., Γιαννουλόπουλος Δ, Τσούρας Π, Κορφιάς Δ, Καραβιώτη E, Iavazzo C, Καλίνογλου Ν, Βοργιάς Γ.,  ανακοίνωσε στο  11th Athens Congress on Women’s Health and Disease «Preconception to Menopause»  την παρακάτω μελέτη μιας κλινικής περίπτωσης στην οποία εφάρμοσαν το προϊόν SILOffGyn, ως εναλλακτική θεραπεία για τα κονδυλώματα του κόλπου.

  synergasia

   

  Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής

   

  Η Heremco Pharmaceuticals ξεκινά την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπολίτες μας από την πύρινή λαίλαπα που κατέστρεψε ζωές και περιουσίες.

  Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για άμεση αποστολή στους πληγέντες.

  Ζητάμε και την συμβολή σας στην προσπάθεια που ξεκινάμε, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σε αυτήν την δύσκολη και επίπονη κατάσταση.

   

  18336751399 798d06d80b b

  Έκτακτη ενημέρωση σχετικά με την δραστική ουσία Βαλσαρτάνη

   

  Αξιότιμοι επιστήμονες υγείας, 

   

  Ενόψει της ανάκλησης από τον ΕΟΦ που αφορά μεγάλο αριθμό φαρμακευτικών προϊόντων που περιέχουν τη δραστική α’ ύλη VALSARTAN - παραγωγής του εργοστασίου  ZHEJIANG HUAHAI PHARMACEUTICAL CO.LTD Κίνας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία HEREMCO PHARMACEUTICALS διαθέτει τη μόνη γενόσημη Βαλσαρτάνη που δεν έχει ανακληθεί από τον ΕΟΦ.

  Σελίδα 1 από 2

  Heremco

  Η Heremco Pharmaceuticals ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, με σκοπό την ανάπτυξη και διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων (generics).

  Η Heremco Pharmaceuticals δραστηριοποιείται δυναμικά στους τομείς της Δερματολογίας, ΠαθολογίαςΚαρδιολογίας, της Γυναικολογίας και της Νευρολογίας.

  Ακολουθήστε την Heremco

  Επικοινωνία

    Email: info@heremco.gr

    Τηλ.: 210 5230217-8

    Fax: 210 5230219

    Ρήγα Φεραίου 27, 144 52 Μεταμόρφωση

     

   

  Υποκατάστημα Εμπορίας Ιατρικών Ειδών

    Email: medical@heremco.gr

    Τηλ.: 2810 316533

    Fax: 

    Γιοφυράκια & Λεωφόρος Πανεπιστημίου, Πλησίον ΠΑΓΝΗ, 71500, Ηράκλειο Κρήτης