• A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Πιέστε "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

 • Οδηγός χρήσης.
 • Ανοίξτε/κλείστε τις πληροφορίες. (8/8)

  • Πλήκτρα συντόμευσης:
  • h Αρχική
  • e Heremco
  • p Οι άνθρωποί μας
  • s Εταιρική υπευθυνότητα
  • v Αξίες
  • m Φάρμακα
  • o OTC
  • f Φαρμακοεπαγρύπνηση
  • c Επικοινωνία
 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment (new window)

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή “0”.
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  op

  Tadalafil /HEREMCO

                     

          

  Τι είναι το TADALAFIL/HEREMCO και ποια είναι η χρήση του

  To TADALAFIL/HEREMCO είναι μία θεραπεία της δυσλειτουργίας στύσης στους ενήλικες άνδρες. Στην κατάσταση αυτή ένας άνδρας δεν έχει στύση ή δεν μπορεί να διατηρήσει ικανοποιητική στύση για σεξουαλική πράξη. Το TADALAFIL/HEREMCO  έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα επίτευξης ικανοποιητικής στύσης για σεξουαλική πράξη. Το TADALAFIL/HEREMCO  περιέχει τη δραστική ουσία ταδαλαφίλη η οποία ανήκει σε μία ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5. Με τη σεξουαλική διέγερση, το TADALAFIL/HEREMCO  δρα βοηθώντας στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων του πέους, επιτρέποντας τη ροή αίματος μέσα στο πέος. Ως αποτέλεσμα είναι η βελτιωμένη λειτουργία της στύσης.

   Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το TADALAFIL/HEREMCO  δεν δρα εάν δεν υπάρχει σεξουαλική διέγερση. Για να είναι αποτελεσματικό το φάρμακο αυτό, εσείς και η σύντροφός σας θα πρέπει να πραγματοποιείτε τη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης όπως και όταν δεν λαμβάνατε φάρμακο για τη δυσλειτουργία στύσης.

  Τι περιέχει το TADALAFIL /HEREMCO

  Το TADALAFIL/HEREMCO περιέχει ταδαλαφίλη 10mg ή 20 mg.

  Φαρμακοτεχνική μορφή

  Δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο.

  Συσκευασία

  Το TADALAFIL/HEREMCO διατίθεται σε κουτιά σε συσκευασία blister των 4 δισκίων.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  ΛIANIKH ΤIMH

  TADALAFIL/HEREMCO 10MG

  BT X 4 F.C.TABS

  13,17 €

  TADALAFIL/HEREMCO 20MG

  BT X 4 F.C.TABS

  15,74 €

  Πώς να πάρετε το TADALAFIL /HEREMCO

  Πάντοτε να παίρνετε το φάρμακο αυτό αυστηρά όπως σας έχει υποδείξει ο γιατρός σας. Εάν έχετε αμφιβολίες ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Τα δισκία TADALAFIL /HEREMCO χορηγούνται από το στόμα μόνο σε άνδρες. Το δισκίο θα πρέπει να καταπίνεται ολόκληρο με λίγο νερό. Τα δισκία μπορεί να ληφθούν με ή χωρίς τροφή. Η συνιστώμενη δόση είναι ένα δισκίο των 10 mg πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Εάν η δόση αυτή δεν είναι επαρκής, ο γιατρός σας μπορεί να σας αυξήσει τη δόση σε 20 mg. Το δισκίο TADALAFIL /HEREMCO μπορεί να ληφθεί τουλάχιστον 30 λεπτά προ της σεξουαλικής δραστηριότητας. Η αποτελεσματικότητα του TADALAFIL /HEREMCO μπορεί να διαρκέσει έως 36 ώρες μετά τη λήψη του δισκίου. Μην παίρνετε TADALAFIL /HEREMCO περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Το TADALAFIL /HEREMCO 10 mg και 20 mg προορίζεται για λήψη πριν την προβλεπόμενη σεξουαλική δραστηριότητα και δεν συνιστάται η συνεχής καθημερινή χορήγηση. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι χωρίς να υπάρχει σεξουαλική διέγερση δεν μπορεί να επιτευχθεί η αποτελεσματικότητα του TADALAFIL /HEREMCO. Εσείς και η σύντροφός σας θα πρέπει να πραγματοποιείτε τη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης όπως και όταν δεν λαμβάνατε φάρμακο για τη δυσλειτουργία στύσης.

  Η κατανάλωση αλκοόλ είναι δυνατόν να επηρεάσει την ικανότητα επίτευξης στύσης και είναι δυνατόν να προκαλέσει παροδική ελάττωση της αρτηριακής πίεσης. Εάν έχετε λάβει ή σχεδιάζετε να λάβετε TADALAFIL /HEREMCO, αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ (επίπεδα αίματος 0,08 % ή μεγαλύτερα) αφού αυτό ίσως αυξήσει τον κίνδυνο ζάλης κατά την έγερση.

   Διάρκεια μέχρι και 36 ώρες ! Ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας

   pdf 001

  Κατεβάστε το φύλλο οδηγιών - Tadalafil

  Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Heremco Μ. ΕΠΕ

  Sildenafil/HEREMCO

  Τι είναι το SILDENAFIL/HEREMCO και ποια είναι η χρήση του

  To SILDENAFIL/HEREMCO περιέχει τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη, η οποία ανήκει σε μία ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5). Δρα βοηθώντας στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων του πέους, επιτρέποντας τη ροή αίματος μέσα στο πέος κατά τη σεξουαλική διέγερση. Το SILDENAFIL/HEREMCO θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε στύση μόνο αν υπάρχει σεξουαλική διέγερση. Το SILDENAFIL/HEREMCO  είναι μία θεραπεία για τους ενήλικες άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι ένας άνδρας δεν έχει ή δεν μπορεί να διατηρήσει μια στύση ούτως ώστε να είναι ικανός για σεξουαλική δραστηριότητα.

  Τι περιέχει το SILDENAFIL/HEREMCO

  Το SILDENAFIL/HEREMCO περιέχει σιλδεναφίλη 50mg ή 100 mg.

  Φαρμακοτεχνική μορφή

  Δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο.

  Συσκευασία

  Το SILDENAFIL/HEREMCO διατίθεται σε κουτιά σε συσκευασία blister των 4 δισκίων.

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  ΛIANIKH ΤIMH

  SILDENAFIL/HEREMCO 50MG

  BT X 4 F.C.TABS

  13,17 €

  SILDENAFIL/HEREMCO 100MG

  BT X 4 F.C.TABS

  15,60 €

  Πώς να πάρετε το SILDENAFIL/HEREMCO 

  Πάντοτε να παίρνετε το φάρμακο αυτό αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Εάν έχετε αμφιβολίες, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Η συνιστώμενη δόση έναρξης είναι 50 mg. Δεν πρέπει να παίρνετε το SILDENAFIL/HEREMCO περισσότερο από μία φορά την ημέρα.

  Θα πρέπει να λαμβάνετε το SILDENAFIL/HEREMCO  περίπου μία ώρα πριν τη σεξουαλική επαφή. Καταπιείτε το δισκίο ολόκληρο με ένα ποτήρι νερό. Εάν αισθάνεστε ότι η δράση του SILDENAFIL/HEREMCO είναι υπερβολικά ισχυρή, ή υπερβολικά αδύναμη, ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Το SILDENAFIL/HEREMCO θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε στύση, μόνο αν έχετε διεγερθεί σεξουαλικά. Ο χρόνος που χρειάζεται για να δράσει το SILDENAFIL/HEREMCO  ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά συνήθως χρειάζεται από μισή έως μία ώρα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το SILDENAFIL/HEREMCO χρειάζεται περισσότερο χρόνο να δράσει εάν το λάβετε μαζί με βαρύ γεύμα. Εάν το SILDENAFIL/HEREMCO  δε βοηθήσει στην πρόκληση στύσης ή εάν η στύση σας δε διαρκεί αρκετά ούτως ώστε να ολοκληρώσετε τη σεξουαλική πράξη, πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας.

  Δόσεις φαρμάκου μεγαλύτερες από 100 mg δεν αυξάνουν την αποτελεσματικότητα.

  Μην πάρετε περισσότερα δισκία από αυτά που σας υπέδειξε ο γιατρός σας.

  Επικοινωνήστε με το γιατρό σας εάν λάβετε περισσότερα δισκία από την ενδεδειγμένη δόση. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του φαρμάκου ρωτήστε το γιατρό, το φαρμακοποιό ή το νοσηλευτή σας.

   Ρωτήστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας

   pdf 001

  Κατεβάστε το φύλλο οδηγιών - Sildenafil

  Heremco

  Η Heremco Pharmaceuticals ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, με σκοπό την ανάπτυξη και διακίνηση φαρμακευτικών σκευασμάτων (generics).

  Η Heremco Pharmaceuticals δραστηριοποιείται δυναμικά στους τομείς της Δερματολογίας, ΠαθολογίαςΚαρδιολογίας, της Γυναικολογίας και της Νευρολογίας.

  Ακολουθήστε την Heremco

  Επικοινωνία

    Email: info@heremco.gr

    Τηλ.: 210 5230217-8

    Fax: 210 5230219

    Ρήγα Φεραίου 27, 144 52 Μεταμόρφωση

     

   

  Υποκατάστημα Εμπορίας Ιατρικών Ειδών

    Email: medical@heremco.gr

    Τηλ.: 2810 316533

    Fax: 

    Γιοφυράκια & Λεωφόρος Πανεπιστημίου, Πλησίον ΠΑΓΝΗ, 71500, Ηράκλειο Κρήτης